Vandrarhemmet med Sveriges största torg runt hörnet

Mitt i Skaraborgs hjärta i Lidköping ligger vårat vandrarhem, en historisk byggnad som uppfördes under åren 1850-1863. Från år 2002 och fram till idag brukas byggnaden som ett vandrarhem. Läget är centralt med torget runt hörnet och gång avstånd till resecentrum. Samtidigt finns det många sevärdheter i närheten som Läckö Slott, Vänermuseet, Kinnekulle, Rörstrands museum med flera. Vi har 23 rum med en kapacitet på 66 gäster ett tv/konferensrum, ett kök och gemensamma badrum/toaletter separata för damer och herrar. Vi på Lidköpings Vandrarhem är måna om att skydda naturen och hålla miljön ren och försöker erbjuda våra gäster ett naturvänligt boende. Tack för att ni väljer oss.

Frukostbuffé med mera

Frukostbuffé kan beställas vid incheckning. Frukosten serveras i särskild matsal. Här finner du färskt bröd med olika pålägg, fil och flingor, ägg, kaffe, the, juice etc.

Vidare finns gästkök för egen matlagning, tvättmaskiner och torkskåp, duschar och toaletter på båda våningsplanen, särskilt cykelgarage och allt övrigt våra gäster kan önska.